Een schets per dag

Op 3 februari opende ik het boekje ‘One Sketch a Day’ en begon te tekenen. Tot nog toe is het nog elke dag gelukt, maar mijzelf kennende weet ik dat het spannend wordt of ik dit een jaar lang volhoud. Dat moet toch niet moeilijk zijn, denk je. Maar dan ken je mij nog niet.

De kaft inspireert al...

Afijn. Het begin is er.

Je vindt mijn One Sketch verzameling hier: http://photobucket.com/onesketchaday

Over YorienvdH

Columnist en Podcaster
Dit bericht werd geplaatst in Eigen werk en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s