Op zoek naar like-knopje

Goh, waarom liken jullie nou nooit eens een blogpost van mij, vroeg ik me af. Maar toen zag ik dus dat er helemaal geen like-knopje te vinden is op mijn blog. En nu moet ik dus op zoek naar het instellen van zo’n like-knopje. Want ik wil geliked worden! Want dan besta ik!

Jullie hebben nog wel eventjes, hè? Tips?

Over YorienvdH

Columnist en redacteur http://Opiniez.com .
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s