Mekka

Ik vraag me af hoe het Europa vergaan zou zijn als we tijdens de oorlogen (de Franse revolutie, de tachtigjarige, WOI of WO II) en masse in bootjes naar Mekka waren gegaan om daar allemaal voor de rest van ons leven bed, bad en brood te krijgen aangeboden, uit humanitaire overwegingen. Ja er zouden velen van ons verdronken zijn, maar hoe zou het met Europa zijn gegaan? De industrie , de wetenschap , de handel, de cultuur , de welvaart, de vooruitgang in de medische zorg?
Just a thought.

Over YorienvdH

Columnist en Podcaster
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s