Sinaasappels martelen

verpulvere_sinaasappelGeweld en vlagverbranding, het staat gewoon heel ver van ons af. Als we geweld op tv zien, schudden we meewarig het hoofd. Geweld is voor ons gewoon Hollywood of gebrek aan beschaving. Wij keuren geweld als oplosmiddel af. En vlagverbranding? Ach, daar trekken we onze schouders over op. Een vlaggetje meer of minder doet ons niet in razernij ontbranden. In de jaren zestig liepen we immers ook nog bh’s te verbranden, dus waar hebben we het over? Maar sinaasappels martelen. Dat gaat echt te ver.

Over YorienvdH

Columnist en Podcaster
Dit bericht werd geplaatst in flodders, Opinie en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s