Op 15 juni lees ik voor uit mijn boek

definitief_voorPERSBERICHT:

Op donderdagavond 15 juni 2017 is Yorien van den Hombergh te gast bij CLUB PROZA in de Kroeg van Klaas aan de Oosterweg 26 in Groningen. Zij zal daar enkele stukken voordragen uit haar nieuwe verhalenbundel Doe maar light, die vorige maand verscheen.

Club Proza is een literair programma dat iedere derde donderdag van de maand vanaf 20:30 uur in de Kroeg van Klaas wordt gepresenteerd en gratis toegankelijk is. Het is een gevarieerde avond, gekenmerkt door korte krachtige voordrachten. De clubschrijvers dragen er nieuw geschreven korte verhalen of columns voor. De vaste kern bestaat uit Bill Mensema, Tjitske ZuiderbaanJosé CutileiroLieke HofmanLeonieke Toering. Het is hun gewoonte om elke maand ook een of meer gastschrijvers uit te nodigen.

Yorien is in juni voor het eerst als gastschrijver bij Club Proza aanwezig. Zij schreef in de afgelopen jaren korte verhalen waarvan zij er dertig in de bundel Doe maar Light (ISBN 978-94-92699-00-8) heeft opgenomen. Yorien van den Hombergh was jarenlang werkzaam in de overheidscommunicatie in het Noorden en is thans columnist en docent.

Over YorienvdH

Columnist en Podcaster
Dit bericht werd geplaatst in Eigen werk, Nieuws en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s