Dashcam getest, one two

Ik had een nieuwe dashcam gekocht en die moest natuurlijk even getest worden. Daarom maar eens een ritje gemaakt van Groningen naar Zuidlaren. Zo ziet de weg van Groningen (Helpman) naar Zuidlaren er dus uit, dames en heren. Dat u het weet, hè. Met een klein omweggetje in Haren, for old time sake.. Bijrijder-style.

Ik hield een heel verhaal onderweg. Razend interessant allemaal, commentaar op wat ik zag, gelardeerd met herinneringen en lokale politiek. Maar bij het terugkijken bleek het geluid abobinabel slecht te zijn. Te slecht. De microfoon zit aan de kant van de lens en is dus niet op de chauffeur gericht. Er was geen woord van te verstaan. De camera heeft ook geen aansluiting voor een losse mic of zo. Lastig, lastig. Ik ga dat de volgende keer anders doen – al weet ik nog niet hoe.

Dus is er nu alleen maar een muziekje bij, waar je vrij snel zat van wordt. En dit filmpje duurt bijna een half uur .. dus het geluid mag eigenlijk wel uit, hoor.

Oja. Opgenomen op 1 mei 2021, met de Kenwood Dashcam DRV-A601W.

Over YorienvdH

Columnist en Podcaster
Dit bericht werd geplaatst in flodders, Provincie Groningen en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s