Een car chase te ver

Omdat de man tussen de zenders zapt, kan het gebeuren dat we op één vrijdagavond wel twee of drie uitgebreide car chases zien, met bijbehorend sirene-gejengel en de onvermijdelijke blikschade. Elke zichzelf respecterende Hollywood-actiefilm heeft minimaal één car chase. Zo is de auto-achtervolging verworden tot een saai cliché. En dat dan drie keer op een avond. Ik geef het je te doen. Maar deze scene gaat nóóit vervelen, al zou je eigenlijk de hele film moeten zien. De hoeveelheid politieauto’s is schier onuitputtelijk. Kijk maar.

Over YorienvdH

Columnist en Podcaster
Dit bericht werd geplaatst in Opmerkelijk. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s