Brieven schrijven

Ik las vorige week ergens dat het brievenschrijven in onbruik is geraakt en dat onze grootmoeders de laatsten waren die deze kunst verstonden . Ik greep verontwaardigd mijn smartphone om via Twitter over mijn bloeiende internationale briefwisselingsavonturen te beginnen, toen ineens tot mij doordrong: ik ben zelf een van die grootmoeders waar deze jonge verslaggever over rept. Vele van mijn leeftijdsgenoten zijn tegenwoordig immers al opa of oma. Wij waren inderdaad de laatsten der brievenschrijvers. En ik legde met een zucht mijn smartphone weer neer.

Over YorienvdH

Columnist en Podcaster
Dit bericht werd geplaatst in flodders, Zelfportret in woorden en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s